Téma #1033 |
Autor: | fungus2 |
Fórum: |
Datum publikace: | 14.02.2009 23:46 |
Počet návštěv: | 1240 |
Počet názorů: | 32 |
Diplomová práce na téma amatérské servery |
|
Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'fungus2': 15.02.2009 00:19.
Názory |
01.03.2009 15:21
na hromádce
|
Bože. Dal jsem si to stranou a dneska přečetl. Ne, neměl jsem to dělat, neměl. Na tohle lze dneska získat vysokoškolský diplom? A prý budou další podobné, píšete tu... Ach, budoucnosti české kultury, už dlouho jsem tě neviděl v temnějších odstínech. Jdu si dát dva papíry, pustím si nějakého Čajkovského a dorazím se. Ano, když už, nechť protrpím si to až na dřeň. |
06.03.2009 11:43
Epicure
|
na hromádce napsal(a): Bože. Dal jsem si to stranou a dneska přečetl. Ne, neměl jsem to dělat, neměl. Na tohle lze dneska získat vysokoškolský diplom? A prý budou další podobné, píšete tu... Ach, budoucnosti české kultury, už dlouho jsem tě neviděl v temnějších odstínech. Jdu si dát dva papíry, pustím si nějakého Čajkovského a dorazím se. Ano, když už, nechť protrpím si to až na dřeň. Další neznamená stejné a už vůbec ne stejně pojaté. Chce to kafe a klid, rozumbrado. |
06.03.2009 12:17
na hromádce
|
Epicure napsal(a): na hromádce napsal(a): Bože. Dal jsem si to stranou a dneska přečetl. Ne, neměl jsem to dělat, neměl. Na tohle lze dneska získat vysokoškolský diplom? A prý budou další podobné, píšete tu... Ach, budoucnosti české kultury, už dlouho jsem tě neviděl v temnějších odstínech. Jdu si dát dva papíry, pustím si nějakého Čajkovského a dorazím se. Ano, když už, nechť protrpím si to až na dřeň. Další neznamená stejné a už vůbec ne stejně pojaté. Chce to kafe a klid, rozumbrado. :) ale no tak! Znáš přeci to o postřelených husách, ne? Tak to s tím kálením na vlastní hlavu nepřeháněj. Víš, já bych byl totiž nejvíc rád, abych jednoduše pravdu neměl. Nicméně ty osobně nevykazuješ rysy, které by mě k podobně radostnému směřování opravňovaly. |
06.03.2009 12:22
nemus
|
na hromádce napsal(a): Epicure napsal(a): na hromádce napsal(a): Bože. Dal jsem si to stranou a dneska přečetl. Ne, neměl jsem to dělat, neměl. Na tohle lze dneska získat vysokoškolský diplom? A prý budou další podobné, píšete tu... Ach, budoucnosti české kultury, už dlouho jsem tě neviděl v temnějších odstínech. Jdu si dát dva papíry, pustím si nějakého Čajkovského a dorazím se. Ano, když už, nechť protrpím si to až na dřeň. Další neznamená stejné a už vůbec ne stejně pojaté. Chce to kafe a klid, rozumbrado. :) ale no tak! Znáš přeci to o postřelených husách, ne? Tak to s tím kálením na vlastní hlavu nepřeháněj. Víš, já bych byl totiž nejvíc rád, abych jednoduše pravdu neměl. Nicméně ty osobně nevykazuješ rysy, které by mě k podobně radostnému směřování opravňovaly. haha, zas jeden, co sepsal kuchařku, ne :0) |
06.03.2009 12:34
Epicure
|
:-D božínku...my se známe? Přečti si ještě jednou tu kratičkou větu, co jsem k tomu napsal a pak mi řekni, kde si kálím na hlavu, když nepíšu o sobě, ale o tom, že další neznamená stejné...aghr, co vlastně řeším, zbytečnost tohle. Pootoč si zrcadlo a doufej.
|
06.03.2009 12:45
na hromádce
|
Epicure napsal(a): :-D božínku...my se známe? Přečti si ještě jednou tu kratičkou větu, co jsem k tomu napsal a pak mi řekni, kde si kálím na hlavu, když nepíšu o sobě, ale o tom, že další neznamená stejné...aghr, co vlastně řeším, zbytečnost tohle. Pootoč si zrcadlo a doufej. Víš, ne každý hodnotí jen podle poslední věty. Někteří si třeba přečtou i ty předchozí. Sjedou si pár "děl" a teprve pak něco napíšou. Děláš to taky tak? Nezlob se, ale - opravdu moc tomu nenasvědčuje. Tvůj celkový lehký nadprůměr v rámci tohoto serveru ti neupírám, nicméně berme v potaz, co s čím je srovnáváno. |
06.03.2009 13:19
nemus
|
na hromádce napsal(a): Epicure napsal(a): :-D božínku...my se známe? Přečti si ještě jednou tu kratičkou větu, co jsem k tomu napsal a pak mi řekni, kde si kálím na hlavu, když nepíšu o sobě, ale o tom, že další neznamená stejné...aghr, co vlastně řeším, zbytečnost tohle. Pootoč si zrcadlo a doufej. Víš, ne každý hodnotí jen podle poslední věty. Někteří si třeba přečtou i ty předchozí. Sjedou si pár "děl" a teprve pak něco napíšou. Děláš to taky tak? Nezlob se, ale - opravdu moc tomu nenasvědčuje. Tvůj celkový lehký nadprůměr v rámci tohoto serveru ti neupírám, nicméně berme v potaz, co s čím je srovnáváno. klid, jen jsem pošťouchla, tak jako ty, a nadprůměr pravíš :) dík za lichotku :0) |
06.03.2009 13:21
Epicure
|
Já tě chápu, ale hodnotit podle tvorby i způsobilost v literární vědě podle mě nejde. Srovnávat díla publikovaná taky nejde, protože nikdy nemůžeš vědět, co publikováno není. Nebavíme se o kvalitě tvorby, ale kvalitě teoretické. A tu nezjistíš bez dialogu nebo...atd.atp. Jsou věci, které z nicku nezjistíš. Tím bych to uzavřel.
|
06.03.2009 18:01
Pan Japko
|
na hromádce napsal(a): Bože. Dal jsem si to stranou a dneska přečetl. Ne, neměl jsem to dělat, neměl. Na tohle lze dneska získat vysokoškolský diplom? A prý budou další podobné, píšete tu... Ach, budoucnosti české kultury, už dlouho jsem tě neviděl v temnějších odstínech. Jdu si dát dva papíry, pustím si nějakého Čajkovského a dorazím se. Ano, když už, nechť protrpím si to až na dřeň. No mně to přijde jako móda psát poslední dobou a internetovejch literárních serverech. Zdá se mi to jako vděčný téma podpořený tím, že se autoři prací na těhle serverehc pohybují. Ale jaká je vypovídající hodnota práce? Nevim |
06.03.2009 18:20
Epicure
|
Mno, já to zvažuju a popravdě mi tak trochu začíná hořet koudel u zadnice. Vděčný mi to nepřijde (pokud bych to nechtěl napsat ve stylu výše uvedeným), naopak, není se až tak úplně o co opřít, je to neuvěřitelně široké a měnící se v průběhu, zainteresovanost je mi zde taky na překážku a tématem těžko může být literární server jako takový, ale literatura na literárních serverech. A víš moc dobře, jak to na nich někdy vypadá (z hlediska kvality a kvantity). Přijde mi zajímavý hlavně ten upravený vztah autor - dílo - čtenář - autor atd. atp. - otázky recepce textů, čtení x přečtení, kritika x nekritika, funkčnost poezie na internetu, minimalizace povídky,...je toho taková spousta, že nevím, jestli má smysl se snažit postihnout tyhle problémy. V neposlední řadě by bylo zajímavý téma kultivace čtenáře skrze text publikovaný na internetu. Myslím, že by každé zde vypsané téma mohlo mít i vypovídající hodnotu, což?:-) Ale možná si nechám Havlíčka a jeho Neopatrné panny:-))
|
06.03.2009 18:22
Pan Japko
|
jako, asi jenom jednu oblast podrobit kritice, nedělat si megalomanský plány:D
|
06.03.2009 19:02
na hromádce
|
Smyslně se dá psát i o reálném hovně. Mě to děsí spíš celkově. Chápu, že se naše dnešní společnost snaží urychleně dohnat obvyklé procento (vysokoškolsky) vzdělaných lidí. A musí tedy od kvality v mnohém a často ustupovat. Ale co je moc, to je moc! Jaká jelita dnes promují především na humanitních oborech, to už je opravdu přehnané. A literární servery konkrétně? Nejvíce materiálu pro samostatné práce tu vidím především pro psychopatology (rád bych se nad poslední větou trochu posmát, kliknul smajlíka, ale nejde mi to ani při nucení se k cynismu). |
06.03.2009 19:16
Epicure
|
Ještěže nepromuji dnes, uf, nejsem jelito. Ale, stejně, jednu otázku si neodpustím: Co s tím tedy děláš, krom lamentování na literárním serveru? A další otázka: Kolik odpromovaných lidí znáš, že všechny strkáš do jednoho pytle? Ale odpovídat mi nemusíš, odpověz sám sobě.
|
06.03.2009 19:24
na hromádce
|
Ty se předně rozhodni co chceš. Pokládáš otázky a nechceš odpověď, píšeš, že považuješ téma za uzavřené a pak opakovaně zase něco dodáváš... Mě hodnotí jiní a doufám, že dostatečně přísně. A co dělám krom občasného „lamentování“ tady? Taky se dozvíš. Budeš o tom jednou učit svoje děti, brouku...:). |
06.03.2009 19:30
na hromádce
|
Jako promiň ještě, ale mohl by jsi mi taky na něco odpovědět? Ty studuješ přesněji co? Rád bych věděl, kdo je schopen považovat za logický (nebo vtipný?) argument, vycházející z nepochopení lehce významově posunutého slova „dnes“. |
06.03.2009 19:39
Epicure
|
Sarkastický by nešlo? Víš dobře, proč pokládám otázky a nechci odpovědi. Šetři jedem a uber arogance. Zbytečnosti tohle, opravdu.
|
06.03.2009 19:44
na hromádce
|
Vzhledem k tomu, co jsem tu předváděl kdysi, tohle už je těžká pohoda. Ale máš pravdu - pořád je co vylepšovat. A rozhovor s tebou má přeci jen nějaký smysl, tedy trochu promiň a trochu více děkuji za upozornění. Čau |
07.03.2009 08:31
kalais
|
no nic
nebudu se k vám podrobněji vyjadřovat jak jsem měla v úmyslu
tohle téma už mi bylo zadáno v prváku, tedy před šesti lety, takže o něm představu mám a materiály mám zmapovány taky
nemyslím si, že by to bylo tak jednoduché
nicméně, přesvědčovat vás o tom nebudu, tady má každý plnou hubu keců a skutek uktek
doporučuju čajkovského, nebo pivo nebo co to dnešní inouši kalí, aby byli in
|
07.03.2009 09:04
na hromádce
|
No jo, no, tohle mi moc nevyšlo. Čekal jsem trochu víc křiku z vyplašené a zimou oslabené místní smečky. Jediným zajímavým a dále použitelným výstupem jsou opakované způsoby mnohých podle schématu: nebudu nic k tomu říkat, jenom vám řeknu... Budu doufat, že je to společný rys pouze nastupujících „jazykovědců“ z řad uživatelů tohoto nejpodřadnějšího literárního serveru v Čechách. |
07.03.2009 09:05
kalais
|
na hromádce napsal(a): No jo, no, tohle mi moc nevyšlo. Čekal jsem trochu víc křiku z vyplašené a zimou oslabené místní smečky. Jediným zajímavým a dále použitelným výstupem jsou opakované způsoby mnohých podle schématu: nebudu nic k tomu říkat, jenom vám řeknu... Budu doufat, že je to společný rys pouze nastupujících „jazykovědců“ z řad uživatelů tohoto nejpodřadnějšího literárního serveru v Čechách. doufej
|
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|