Téma #1033
Autor:fungus2
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:14.02.2009 23:46
Počet návštěv:1239
Počet názorů:32

Diplomová práce na téma amatérské servery
Na tohle jsem náhodou narazil na internetu. Je to poněkud dlouhé, ale stojí to za přečtení.
http://is.muni.cz/th/108911/ff_m_b1/MAGISTERSKA_DIPLOMOVA_PRACE.txt

Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'fungus2': 15.02.2009 00:19.

Názory
15.02.2009 10:06
kalais
to znám a je to srajda
15.02.2009 10:14
fungus2
Vypadá to na snahu o vědecký přístup.
15.02.2009 10:19
kalais
to teda nevím.
ale tak snažila se a materiály na to moc nejsou, jako oceňuju její přístup
15.02.2009 10:24
fungus2
Snažila se, to se musí uznat. Jak na tu diplomku asi zareagovali lidé ze stejného oboru?
15.02.2009 10:30
kalais
no
tak není to nic extra
ale to říkam i proto že píšu na něco podobného
15.02.2009 10:36
fungus2
Tudíž další diplomka na stejné téma na obzoru.
15.02.2009 10:49
kalais
no ale zpracovaná a zaměřená jinak
15.02.2009 10:53
fungus2
Aha. To bude zajímavé.
15.02.2009 16:39
Alan Marceau
celkem by mě bavilo se tímhle zabývat...
15.02.2009 17:13
Standa
zatim jsem to neprozkoumal. ale možná to sjedu.
18.02.2009 19:57
Epicure
Sakra, vzala mi nápad:-(...mno co, vymyslím to jinak:-)
18.02.2009 23:55
fungus2
Můžeš ho přeci realizovat po svém, ne.
01.03.2009 15:21
na hromádce
Bože. Dal jsem si to stranou a dneska přečetl. Ne, neměl jsem to dělat, neměl. Na tohle lze dneska získat vysokoškolský diplom? A prý budou další podobné, píšete tu... Ach, budoucnosti české kultury, už dlouho jsem tě neviděl v temnějších odstínech. Jdu si dát dva papíry, pustím si nějakého Čajkovského a dorazím se. Ano, když už, nechť protrpím si to až na dřeň. 
06.03.2009 11:43
Epicure

na hromádce napsal(a):
Bože. Dal jsem si to stranou a dneska přečetl. Ne, neměl jsem to dělat, neměl. Na tohle lze dneska získat vysokoškolský diplom? A prý budou další podobné, píšete tu... Ach, budoucnosti české kultury, už dlouho jsem tě neviděl v temnějších odstínech. Jdu si dát dva papíry, pustím si nějakého Čajkovského a dorazím se. Ano, když už, nechť protrpím si to až na dřeň. 
Další neznamená stejné a už vůbec ne stejně pojaté. Chce to kafe a klid, rozumbrado.
06.03.2009 12:17
na hromádce
Epicure napsal(a):

na hromádce napsal(a):
Další neznamená stejné a už vůbec ne stejně pojaté. Chce to kafe a klid, rozumbrado.
:) ale no tak! Znáš přeci to o postřelených husách, ne? Tak to s tím kálením na vlastní hlavu nepřeháněj. Víš, já bych byl totiž nejvíc rád, abych jednoduše pravdu neměl. Nicméně ty osobně nevykazuješ rysy, které by mě k podobně radostnému směřování opravňovaly. 
06.03.2009 12:22
nemus
na hromádce napsal(a):
Epicure napsal(a):

na hromádce napsal(a):
:) ale no tak! Znáš přeci to o postřelených husách, ne? Tak to s tím kálením na vlastní hlavu nepřeháněj. Víš, já bych byl totiž nejvíc rád, abych jednoduše pravdu neměl. Nicméně ty osobně nevykazuješ rysy, které by mě k podobně radostnému směřování opravňovaly. 
haha, zas jeden, co sepsal kuchařku, ne :0)
06.03.2009 12:34
Epicure
:-D božínku...my se známe? Přečti si ještě jednou tu kratičkou větu, co jsem k tomu napsal a pak mi řekni, kde si kálím na hlavu, když nepíšu o sobě, ale o tom, že další neznamená stejné...aghr, co vlastně řeším, zbytečnost tohle. Pootoč si zrcadlo a doufej.
06.03.2009 12:45
na hromádce
Epicure napsal(a):
:-D božínku...my se známe? Přečti si ještě jednou tu kratičkou větu, co jsem k tomu napsal a pak mi řekni, kde si kálím na hlavu, když nepíšu o sobě, ale o tom, že další neznamená stejné...aghr, co vlastně řeším, zbytečnost tohle. Pootoč si zrcadlo a doufej.
Víš, ne každý hodnotí jen podle poslední věty. Někteří si třeba přečtou i ty předchozí. Sjedou si pár "děl" a teprve pak něco napíšou. Děláš to taky tak? Nezlob se, ale - opravdu moc tomu nenasvědčuje. Tvůj celkový lehký nadprůměr v rámci tohoto serveru ti neupírám, nicméně berme v potaz, co s čím je srovnáváno.
06.03.2009 13:19
nemus
na hromádce napsal(a):
Epicure napsal(a):
Víš, ne každý hodnotí jen podle poslední věty. Někteří si třeba přečtou i ty předchozí. Sjedou si pár "děl" a teprve pak něco napíšou. Děláš to taky tak? Nezlob se, ale - opravdu moc tomu nenasvědčuje. Tvůj celkový lehký nadprůměr v rámci tohoto serveru ti neupírám, nicméně berme v potaz, co s čím je srovnáváno.
klid, jen jsem pošťouchla, tak jako ty, a nadprůměr pravíš :) dík za lichotku :0)
06.03.2009 13:21
Epicure
Já tě chápu, ale hodnotit podle tvorby i způsobilost v literární vědě podle mě nejde. Srovnávat díla publikovaná taky nejde, protože nikdy nemůžeš vědět, co publikováno není. Nebavíme se o kvalitě tvorby, ale kvalitě teoretické. A tu nezjistíš bez dialogu nebo...atd.atp. Jsou věci, které z nicku nezjistíš. Tím bych to uzavřel.
[ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)