| Názory |
07.02.2009 22:33
kosanox
|
slunečnice napsal(a): a co transexuál ? ten by se nenašel ? traňdáci nejsou in |
07.02.2009 22:34
slunečnice
|
kosanox napsal(a): slunečnice napsal(a): a co transexuál ? ten by se nenašel ? traňdáci nejsou in no ale existují |
07.02.2009 22:35
kosanox
|
slunečnice napsal(a): kosanox napsal(a): slunečnice napsal(a): a co transexuál ? ten by se nenašel ? traňdáci nejsou in no ale existují pod sukní všehomíry |
07.02.2009 22:37
slunečnice
|
kosanox napsal(a): slunečnice napsal(a): kosanox napsal(a): slunečnice napsal(a): a co transexuál ? ten by se nenašel ? traňdáci nejsou in no ale existují pod sukní všehomíry je to porucha sexuální identifikace - existují a tudíž mají stejné právo na cokoliv, jako jiní |
07.02.2009 22:38
kosanox
|
slunečnice napsal(a): kosanox napsal(a): slunečnice napsal(a): kosanox napsal(a): slunečn
ice napsal(a): a co transexuál ? ten by se nenašel ? traňdáci nejsou in no ale existují pod sukní všehomíry je to porucha sexuální identifikace - existují a tudíž mají stejné právo na
cokoliv, jako jiní ale dyť já se nehádám, mně sou sympatický všechny úchylky, odchylky, záchylky a
nenormálové. |
07.02.2009 22:41
slunečnice
|
tak to jsi mi udělala radost, pokud nejde jen vnímání o tvých
úchylek , záchylek a nenormáloností |
08.02.2009 06:07
neverdie
|
to je fajn že existují platformy, na kterých si i vyznavači virtuální vendety shodnou ;) |
08.02.2009 06:17
Standa
|
tady se chce někdo smazat, neumí si to zařídit, a má potřebu o tom mluvit, to je celý. a tak logicky dostal rady, kdyby byl co k čemu, už si to po sobě smázne. ale ono to je asi těžké či co, trocha té gramotnosti... |
08.02.2009 06:18
Standa
|
včetně tohleho fóra, tak bych to řešil já tedy... |
08.02.2009 06:20
neverdie
|
holt težký chvíle v životě nadešly
i to se někdy stává
že je vše šedé
bez chuti
|
08.02.2009 06:21
neverdie
|
což člověka donutí
se (s)chovat |
08.02.2009 06:32
Standa
|
když jsem mazal stanislava, naklikal jsem nějakejch pětsetkrát zrušení dílka, ty soutěžní jsem nechal, je mi to jedno. a čekanka se dle mého neschovává, jen ji seru já a třeba i někdo jinej, tak nechce bejt na stejnejch page. já zas nechci se moc ukazovat na totemu v diskusích, kerý jsem měl rád, protože se tam producíruje dutá hlava Urvisu. co jako si myslí, že dutá vůbec neni. |
08.02.2009 06:38
neverdie
|
já bych jako vytvořil záchranej tým, kterej by se snažil čekanku zachránit. záchranáři by měli všichni červený plavky, kluci i holky a seděli by na těch záchranejch věžích a sem tam by vyběhli s tou červenou věcičkou do moře a vytáhli by někoho.. se divím, že tu vedle adminů rescuers ještě nejsou |
08.02.2009 06:41
Standa
|
rescuers chtěl dělat Repulsion. jenže by mu to asi moc nešlo, si tak myslim, vždycky všecko tak rozebere, propere staré i nové, že je to spíš votáčení kudly v ráně než pomoc... |
08.02.2009 06:46
neverdie
|
hehe.. já bych měl pár tipů na správný rescuers. podle mě třeba konkrétně čekanku by mohla zachárnit konvalina. to myslím jako vážně. |
08.02.2009 06:53
Standa
|
neverdie napsal(a): hehe.. já bych měl pár tipů na správný rescuers. podle mě třeba konkrétně čekanku by mohla zachárnit konvalina. to myslím jako vážně. kvůli Konvalině byla mela, abych to jako po čekankovsku osvěžil, slíbil jsem čeky, že ji pomohu s kampaní proti Konvalině, ale pak jsem hodil zpátečku, tak se čekanka na mě rozčílila, že jsem zrádce, takže nevím, zdali by Konvalina byla ta pravá, protože čekanka má jako paměť, v rámci těhle románů lásky a nenávisti, který mně jsou docela pumpička... |
08.02.2009 06:54
neverdie
|
Standa napsal(a): neverdie napsal(a): hehe.. já bych měl pár tipů na správný rescuers. podle mě třeba konkrétně čekanku by mohla zachárnit konvalina. to myslím jako vážně. kvůli Konvalině byla mela, abych to jako po čekankovsku osvěžil, slíbil jsem čeky, že ji pomohu s kampaní proti Konvalině, ale pak jsem hodil zpátečku, tak se čekanka na mě rozčílila, že jsem zrádce, takže nevím, zdali by Konvalina byla ta pravá, protože čekanka má jako paměť, v rámci těhle románů lásky a nenávisti, který mně jsou docela pumpička... takže čeky byla ve tvým klaku? ;) |
08.02.2009 06:55
neverdie
|
to by asi nebylo dobrý potom. napadá tě někdo jinej, kdo by mohl čeky zachránit? |
08.02.2009 06:58
Standa
|
neverdie napsal(a): to by asi nebylo dobrý potom. napadá tě někdo jinej, kdo by mohl čeky zachránit? má hodně kamarádů, jako klídek. |
08.02.2009 07:01
neverdie
|
Standa napsal(a): neverdie napsal(a): to by asi nebylo dobrý potom. napadá tě někdo jinej, kdo by mohl čeky zachránit? má hodně kamarádů, jako klídek. díky bohu |