| Názory |
07.02.2009 14:34
slunečnice
|
tolik koncentrovaného vzteku a nenávisti jsem už dlouho neviděla |
07.02.2009 14:59
Charlien
|
pokud chceš smazat něco konkrétního co nemůžeš, stačí to napsat.. tyhle nekonkrétní kecy mě fakt štvou... nemám náladu furt dokola vysvětlovat proč co nejde.
ad kosanox a fenoménH : nechcete si nechat ty hloupý narážky, obě už tím nejste ani vtipný et item slunečnice |
07.02.2009 15:09
fenoménH
|
Charlien napsal(a): pokud chceš smazat něco konkrétního co nemůžeš, stačí to napsat.. tyhle nekonkrétní kecy mě fakt štvou... nemám náladu furt dokola vysvětlovat proč co nejde.
ad kosanox a fenoménH : nechcete si nechat ty hloupý narážky, obě už tím nejste ani vtipný et item slunečnice v čem je moje narážka hloupá milý charliene |
07.02.2009 15:28
Charlien
|
fenoménH napsal(a): Charlien napsal(a): pokud chceš smazat něco konkrétního co nemůžeš, stačí to napsat.. tyhle nekonkrétní kecy mě fakt štvou... nemám náladu furt dokola vysvětlovat proč co nejde.
ad kosanox a fenoménH : nechcete si nechat ty hloupý narážky, obě už tím nejste ani vtipný et item slunečnice v čem je moje narážka hloupá milý charliene je nejenom hloupá, ale hlavně zbytečná a sem nepatřící... |
07.02.2009 15:47
slunečnice
|
Charlien napsal(a): pokud chceš smazat něco konkrétního co nemůžeš, stačí to napsat.. tyhle nekonkrétní kecy mě fakt štvou... nemám náladu furt dokola vysvětlovat proč co nejde.
ad kosanox a fenoménH : nechcete si nechat ty hloupý narážky, obě už tím nejste ani vtipný et item slunečnice beru na vědomí |
07.02.2009 16:07
Pan Japko
|
jako čekanka by mohla udělat tohle - smazat věci, který jdou smazat a pak už si vymazat liderku ze svejch stránek kam chodí to jsme udělal já s pár stránkama a rozhodně na ně nechodím a neplivu hnůj na ostatní, i kdžy bych mohl, že jo |
07.02.2009 16:38
kosanox
|
ad kosanox a fenoménH : nechcete si nechat ty hloupý narážky, obě už tím nejste ani vtipný et item slunečnice tak to je dobrý, ona nás pošle do p...a nám vynadáš...nervové sanatórium :) |
07.02.2009 16:52
patafyzik
|
on nevidí ten začátek diskuze pod prvním dílem |
07.02.2009 16:56
Pomerančová
|
čekanko, diskusí se pčet zrušit mylsím nedá... proastě smaž co jde, pak požádej amdina o smazíání toho co ti nejde (adminy najdeš v čísti "o serveru" ) a pak se smaž. mělo by to klapnout. hezký den :-) |
07.02.2009 16:59
Pomerančová
|
*účet, ne přet... uz jsem to nestihla opravit |
07.02.2009 17:07
Repulsion_Prorok
|
Opravdu nechápu, proč se kosanox a fenoménH serou do Čekanky. To ji tak dobře znáte? Čekanka možná reaguje na něco trošku víc emotivně, ale to je tady na denním pořádku, páč úplně "v normálu" tady není nikdo.
|
07.02.2009 17:43
neverdie
|
hlavně že se něco děje, ne? ;) |
07.02.2009 18:08
kosanox
|
neverdie napsal(a): hlavně že se něco děje, ne? ;) |
07.02.2009 18:15
Repulsion_Prorok
|
Základní filozofická otázka zní: Je nezbytně nutné zbytečně rýt do někoho, kdo (ať z jakéhokoliv důvodu) zjevně není zrovna v pohodě? |
07.02.2009 18:18
slunečnice
|
Repulsion_Prorok napsal(a): Základní filozofická otázka zní: Je nezbytně nutné zbytečně rýt do někoho, kdo (ať z jakéhokoliv důvodu) zjevně není zrovna v pohodě? souhlasím a to že se něco děje je to , že někomu šplouchá řádně na maják ad neverdie, kosanox a další |
07.02.2009 18:21
kosanox
|
slunečnice napsal(a): Repulsion_Prorok napsal(a): Základní filozofická otázka zní: Je nezbytně nutné zbytečně rýt do někoho, kdo (ať z jakéhokoliv důvodu) zjevně není zrovna v pohodě? souhlasím a to že se něco děje je to , že někomu šplouchá řádně na maják ad neverdie, kosanox a další Repulsion_Prorok napsal(a): Základní filozofická otázka zní: Je nezbytně nutné zbytečně rýt do někoho, kdo (ať z jakéhokoliv důvodu) zjevně není zrovna v pohodě? aha, takže ten kdo ostatní posílá do pr...je zralej na léčebnu, beru si k srdci! |
07.02.2009 18:23
Charlien
|
patafyzik napsal(a): on nevidí ten začátek diskuze pod prvním dílem ale mě žádnej začátek pod nějakým dílem nezajímá... já čtu diskuzi, která se mě dost dotýká a vidím tady naprosto nesmyslný navážení se do uživatele, co jí založil. A tak to uvidí každej, kdo sem nakoukne a že to bude hodně uživatelů vzhledem k zařazení diskuze. Kde se ta zášť ve vás bere... je mi z Vás smutno. |
07.02.2009 18:24
kosanox
|
Konvalina napsal(a): kosanox napsal(a): slunečnice napsal(a): Repulsion_Prorok napsal(a): Základ
ní filozofická otázka zní: Je nezbytně nutné zbytečně rýt do někoho, kdo (ať z
jakéhokoliv důvodu) zjevně není zrovna v pohodě? souhlasím a to že se
něco děje je to , že někomu šplouchá řádně na maják ad neverdie, kosanox a
další Repulsion_Prorok napsal(a): Základní filozofická otázka zní: Je
nezbytně nutné zbytečně rýt do někoho, kdo (ať z jakéhokoliv důvodu) zjevně není
zrovna v pohodě? aha, takže ten kdo ostatní posílá do pr...je zralej na
léčebnu, beru si k srdci! Tak to ty nemůžeš, protože ty žádné srdce nemáš. Ani srdce, ani cit, ani kousíček porozumění. Co víš o čekance??? Prd, tak si ji neber do huby! ach |
07.02.2009 18:24
kosanox
|
Charlien napsal(a): patafyzik napsal(a): on nevidí ten začátek diskuze pod prvním dílem ale mě žádnej začátek pod nějakým dílem nezajímá... já čtu diskuzi, která se mě dost dotýká a vidím tady naprosto nesmyslný navážení se do uživatele, co jí založil. A tak to uvidí každej, kdo sem nakoukne a že to bude hodně uživatelů vzhledem k zařazení diskuze. Kde se ta zášť ve vás bere... je mi z Vás smutno. zášť? žádnou v sobě nemám, spíš mě hodně baví, když se někdo bere vážně... |
07.02.2009 18:27
Charlien
|
kosanox napsal(a): Charlien napsal(a): patafyzik napsal(a): on nevidí ten začátek diskuze pod prvním dílem ale mě žádnej začátek pod nějakým dílem nezajímá... já čtu diskuzi, která se mě dost dotýká a vidím tady naprosto nesmyslný navážení se do uživatele, co jí založil. A tak to uvidí každej, kdo sem nakoukne a že to bude hodně uživatelů vzhledem k zařazení diskuze. Kde se ta zášť ve vás bere... je mi z Vás smutno. zášť? žádnou v sobě nemám, spíš mě hodně baví, když se někdo bere vážně... v tom bude asi ten problém... uvědomuješ si, že ne každej to snese?? Že někdo není stavěnej na Tvůj typ "humoru"? |