| Názory |
07.02.2009 11:26
kosanox
|
Cekanka_ucekana napsal(a): kosanox napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): patafyzik napsal(a): to
hle je důvod, proč nedávám díla do soutěží, u kterých zadavatel nastavil, že
nebude ukončena - mělas tam upozornění, že díla nebude možné odebrat - ale admin
ti je může smazat, chce to jen slušně požádat a já jsem nepožádala slušně? to myslíš fakt vážně? když pošleš někoho do prdele, to je slušnost? to se načekáš, než na tuhle slušnost někdo uslyší :) ty jdi taky dfo prdele já už teď tady nehodlám bejt slušná, nemám proč já už tam jsem :)
no, další zlobivá holčička, nic novýho pod sumcem... |
07.02.2009 11:28
Cekanka_ucekana
|
fajn, že tak dobře víš, kdo jsem a co jsem, zařadila sis mě a tak mi už dej pokoj, ok? |
07.02.2009 12:08
Cekanka_ucekana
|
Dobře, tak já jdu těch pár kliků udělat znova a doufám, že tu zejtra žádná čekanka už nebude. |
07.02.2009 12:15
patafyzik
|
v ohlasech a diskusích ale bude viset vždycky, s tím už nic nenaděláš |
07.02.2009 12:24
kosanox
|
Cekanka_ucekana napsal(a): fajn, že tak dobře víš, kdo jsem a co jsem, zařadila sis mě a tak mi už dej pokoj, ok? zařadila ses sama, ale nevim kam, asi někam k Řitce? a pokoj tobě! |
07.02.2009 13:29
fenoménH
|
jak jsi směšná, jak holčička co jí hračička do kanálu upadla.. smutná čekanko prasmutná prezentace na závěr. |
07.02.2009 14:34
slunečnice
|
tolik koncentrovaného vzteku a nenávisti jsem už dlouho neviděla |
07.02.2009 14:59
Charlien
|
pokud chceš smazat něco konkrétního co nemůžeš, stačí to napsat.. tyhle nekonkrétní kecy mě fakt štvou... nemám náladu furt dokola vysvětlovat proč co nejde.
ad kosanox a fenoménH : nechcete si nechat ty hloupý narážky, obě už tím nejste ani vtipný et item slunečnice |
07.02.2009 15:09
fenoménH
|
Charlien napsal(a): pokud chceš smazat něco konkrétního co nemůžeš, stačí to napsat.. tyhle nekonkrétní kecy mě fakt štvou... nemám náladu furt dokola vysvětlovat proč co nejde.
ad kosanox a fenoménH : nechcete si nechat ty hloupý narážky, obě už tím nejste ani vtipný et item slunečnice v čem je moje narážka hloupá milý charliene |
07.02.2009 15:28
Charlien
|
fenoménH napsal(a): Charlien napsal(a): pokud chceš smazat něco konkrétního co nemůžeš, stačí to napsat.. tyhle nekonkrétní kecy mě fakt štvou... nemám náladu furt dokola vysvětlovat proč co nejde.
ad kosanox a fenoménH : nechcete si nechat ty hloupý narážky, obě už tím nejste ani vtipný et item slunečnice v čem je moje narážka hloupá milý charliene je nejenom hloupá, ale hlavně zbytečná a sem nepatřící... |
07.02.2009 15:47
slunečnice
|
Charlien napsal(a): pokud chceš smazat něco konkrétního co nemůžeš, stačí to napsat.. tyhle nekonkrétní kecy mě fakt štvou... nemám náladu furt dokola vysvětlovat proč co nejde.
ad kosanox a fenoménH : nechcete si nechat ty hloupý narážky, obě už tím nejste ani vtipný et item slunečnice beru na vědomí |
07.02.2009 16:07
Pan Japko
|
jako čekanka by mohla udělat tohle - smazat věci, který jdou smazat a pak už si vymazat liderku ze svejch stránek kam chodí to jsme udělal já s pár stránkama a rozhodně na ně nechodím a neplivu hnůj na ostatní, i kdžy bych mohl, že jo |
07.02.2009 16:38
kosanox
|
ad kosanox a fenoménH : nechcete si nechat ty hloupý narážky, obě už tím nejste ani vtipný et item slunečnice tak to je dobrý, ona nás pošle do p...a nám vynadáš...nervové sanatórium :) |
07.02.2009 16:52
patafyzik
|
on nevidí ten začátek diskuze pod prvním dílem |
07.02.2009 16:56
Pomerančová
|
čekanko, diskusí se pčet zrušit mylsím nedá... proastě smaž co jde, pak požádej amdina o smazíání toho co ti nejde (adminy najdeš v čísti "o serveru" ) a pak se smaž. mělo by to klapnout. hezký den :-) |
07.02.2009 16:59
Pomerančová
|
*účet, ne přet... uz jsem to nestihla opravit |
07.02.2009 17:07
Repulsion_Prorok
|
Opravdu nechápu, proč se kosanox a fenoménH serou do Čekanky. To ji tak dobře znáte? Čekanka možná reaguje na něco trošku víc emotivně, ale to je tady na denním pořádku, páč úplně "v normálu" tady není nikdo.
|
07.02.2009 17:43
neverdie
|
hlavně že se něco děje, ne? ;) |
07.02.2009 18:08
kosanox
|
neverdie napsal(a): hlavně že se něco děje, ne? ;) |
07.02.2009 18:15
Repulsion_Prorok
|
Základní filozofická otázka zní: Je nezbytně nutné zbytečně rýt do někoho, kdo (ať z jakéhokoliv důvodu) zjevně není zrovna v pohodě? |