Názory |
31.01.2009 12:03
Pomerančová
|
Marika ma dneska svatek a jeste tu o ni nepadlo ani slovo, to neni fer! |
31.01.2009 12:05
neverdie
|
Cekanka_ucekana napsal(a): mimochodem, jsi si jistej, že používáš cizí slova správně? která? |
31.01.2009 12:05
fenoménH
|
Pomerančová napsal(a): Marika ma dneska svatek a jeste tu o ni nepadlo ani slovo, to neni fer! ta je taky pěknej debil. nazdar :-) |
31.01.2009 12:06
Cekanka_ucekana
|
neverdie napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): mimochodem, jsi si jistej, že používáš cizí slova správně? která? ta, která používáš |
31.01.2009 12:07
neverdie
|
Cekanka_ucekana napsal(a): neverdie napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): mimochodem, jsi si jistej, že používáš cizí slova správně? která? ta, která používáš ty seš blbá? |
31.01.2009 12:08
Pomerančová
|
neverdie napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): neverdie napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): mi
mochodem, jsi si jistej, že používáš cizí slova správně? která? ta, která používáš ty seš blbá? mas mluvit o Marice :-) |
31.01.2009 12:09
Pomerančová
|
fenoménH napsal(a): Pomerančová napsal(a): Marika ma dneska svatek a jeste tu o ni nepadlo ani slovo, to neni fer! ta je taky pěknej debil. nazdar :-) buxde mit radost :-) zdar:-) |
31.01.2009 12:09
fenoménH
|
Cekanka_ucekana napsal(a): mimochodem, jsi si jistej, že používáš cizí slova správně? ajko jestli tady někdo umí se slovama plus bonus s cizíma, jest to neverdie. vivat neverdie! vivat jeho správně používaná cizí slova! amen. |
31.01.2009 12:11
Cekanka_ucekana
|
neverdie napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): neverdie napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): mi
mochodem, jsi si jistej, že používáš cizí slova správně? která? ta, která používáš ty seš blbá? ano nechápu, jak jsi myslel, že to u mě probíhá s velkou latencí protože latence znamená skryté, nebo tak ale mně nepřijde, že bych něco skrývala, nebo to znamená nějakej časovej odstup a ten mi chybí zcela rozhodně, kdybych nedělala všechno hned, ušetřila bych si spoustu problémů |
31.01.2009 12:25
neverdie
|
polopatě: k "moje svědomí neni úplně čistý" ses dostala až dnes v 11:11. na zbytek už třeba přijdeš sama. a když ne, nevadí. stejně už je to jedno.
|
31.01.2009 12:28
Cekanka_ucekana
|
no jo, já už jsem na to přišla, ale tak to neni, já jsem si sama pro sebe tohle všechno probírala už dávno, jen jsem si to nedala do souvislostí s tou Standovou nenávistí |
31.01.2009 12:31
Cekanka_ucekana
|
on s tim taky nepřišel hned v závěsu po těch událostech |
31.01.2009 12:31
Cekanka_ucekana
|
a mimochodem, tvoje svědomí je úplně čistý? |
31.01.2009 12:34
Cekanka_ucekana
|
a nebo dala, ale zase vypustila, já nevim |
31.01.2009 12:55
neverdie
|
Cekanka_ucekana napsal(a): a mimochodem, tvoje svědomí je úplně čistý? já tu, čekanko, narozdíl od tebe, nemám potřebu někoho veřejně špinit. když už se teda ptáš.. |
31.01.2009 13:02
Cekanka_ucekana
|
neverdie napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): a mimochodem, tvoje svědomí je úplně čistý? já tu, čekanko, narozdíl od tebe, nemám potřebu někoho veřejně špinit. když už se teda ptáš.. a připadá ti, že od začátku přistupuješ ke všemu naprosto objektivně? žes nepřišel do diskuze s hotovým názorem na mě, žes připustil někdy, že jsem člověk, kterej chybuje, ale třeba někdy může i něco dělat bez zlýho úmyslu? žes ve všem, co jsem napsala, to šatný hned nenašel, protožes to tam chtěl mít? pokud máš v tomhle směru čistý svědomí, tak je něco špatně a na mý straně to neni |
31.01.2009 13:14
Standa
|
čekanko, o tvých dobrých úmyslech nepochybuje nikdo, jsi neuvěřitelně lidská. ale kdokoliv tě potká, měl by si dát bacha, asi tak... |
31.01.2009 13:16
Cekanka_ucekana
|
Standa napsal(a): čekanko, o tvých dobrých úmyslech nepochybuje nikdo, jsi neuvěřitelně lidská. ale kdokoliv tě potká, měl by si dát bacha, asi tak... jo, máš pravdu, kudy chodim, tudy škodim |
31.01.2009 13:17
neverdie
|
ve chvíli, kdy někdo začne do veřejnýho prostoru sdělovat svůj vztahový problém společně s aspekty nečího intimního života a má to negativní konotace, což v tvým případě mělo, tak už v té chvíli, čekanko..
jinak jsem nikde netvrdil, že nemůžeš dělat něco bez zlýho úmyslu..
|
31.01.2009 13:19
Cekanka_ucekana
|
neverdie napsal(a): ve chvíli, kdy někdo začne do veřejnýho prostoru sdělovat svůj vztahový problém společně s aspekty nečího intimního života a má to negativní konotace, což v tvým případě mělo, tak už v té chvíli, čekanko.. jinak jsem nikde netvrdil, že nemůžeš dělat něco bez zlýho úmyslu.. vůbec nevíš nic |