Téma #1015
Autor:Mario Czerney
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:24.01.2009 19:07
Počet návštěv:4722
Počet názorů:229

Názory
31.01.2009 11:14
Cekanka_ucekana
A jdu oravdu do prdele
31.01.2009 11:20
neverdie
když už si všechno vyzvracela, když už si svěřila všechny intimní věci, tak "jdeš doprdele".. to je čekanko moc pěkný.. jseš opravdová hrdinka, hehe
31.01.2009 11:21
neverdie
a ty si dej konvalino opravdu "nesledovat téma".. teď tam máš zas "sledovat".. to pak vypadá, že si lžeš do kapsy..
31.01.2009 11:23
Cekanka_ucekana
hehe :-)
31.01.2009 11:24
neverdie
Cekanka_ucekana napsal(a):
takhle to tu dlouho nesmrdělo
31.01.2009 11:26
Cekanka_ucekana
neverdie napsal(a):
ale jo, vždycky, když sem Stanislav něco napsal
31.01.2009 11:32
neverdie
neverdie napsal(a):
jakou ty máš vlastně motivaci sem psát vaše osobní vztahové spory? proč mu to nepovíš ve zprávě? copak za tím je? ve zprávě jsi mi psala, že nepomlouváš. jenže ty, čekanko, pomlouváš ve velkým stylu. a proto to tolik smrdí..
31.01.2009 11:33
Cekanka_ucekana
neverdie napsal(a):
neverdie napsal(a):
he
he :-)
jakou ty máš vlastně motivaci sem psát vaše osobní vztahové spory? proč mu to nepovíš ve zprávě? copak za tím je? ve zprávě jsi mi psala, že nepomlouváš. jenže ty, čekanko, pomlouváš ve velkým stylu. a proto to tolik smrdí..
jak pomlouvám?
31.01.2009 11:34
Cekanka_ucekana
hele, já jsem si tohle neuvědomila, kurva, hned jsem napsala máriovi, aby to celý smazal, nedošlo mi, že může bejt něco, co o nich někdo neví
ale zase na druhou stranu, ať mě má proč nenávidět
31.01.2009 11:37
neverdie
aha, ty sis to neuvědomila.. aha.. a psala si máriovi ať to smaže.. to je fakt legrační.. a když si nakupovala, tak si přemýšlela, jak to ještě rozvedeš dál.. fakt krása..
31.01.2009 11:39
Standa
čekanko, je pikantní, že Dobrovský je Janin zaměstnavatel, tedy myslím, že oba, kdyby tyhle tvý vejfňaky četli, by ti byli děsně vděčný... 
31.01.2009 11:40
Cekanka_ucekana
já jsem nakuovala řed tim, než jsem to napsala a nepřemejšlela jse, jak to rozvedu, ale kde je pravda
pak jsem přišla, napsala jsem to, uvědomila jsem si, že to asi neni úplně košér, ale už to bylo přečtený, tak jsem napsala Máriovi, aby to smazal
těžký pochopit?
31.01.2009 11:41
Cekanka_ucekana
Standa napsal(a):
čekanko, je pikantní, že Dobrovský je Janin zaměstnavatel, tedy myslím, že oba, kdyby tyhle tvý vejfňaky četli, by ti byli děsně vděčný... 
hele, ale mně jsou oba docela ukradený
já vim, že je to její zaměstnavatel
31.01.2009 11:42
Standa
Standa napsal(a):
hele, ale mně jsou oba docela ukradený
já vim, že je to její zaměstnavatel

jsi legrační, se nedá svítit, ten odchod ale neuspěchej, prosim...
31.01.2009 11:43
neverdie
já jsem nakuovala řed tim, než jsem to napsala a nepřemejšlela jse, jak to rozvedu, ale kde je pravda
pak jsem přišla, napsala jsem to, uvědomila jsem si, že to asi neni úplně košér, ale už to bylo přečtený, tak jsem napsala Máriovi, aby to smazal
těžký pochopit?
ne.. myslím že to chápu naprosto dobře.. včera jsi s tím začala a dnes pokračovala.. ve velkým stylu..
31.01.2009 11:46
neverdie
až se do toho příště pustíš, tak si o tom něco přečti:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Pomluva
31.01.2009 11:46
Cekanka_ucekana
neverdie napsal(a):
těžký pochopit?
ne.. myslím že to chápu naprosto dobře.. včera jsi s tím začala a dnes pokračovala.. ve velkým stylu..
víš co, ty seš taky debil a vůbec se s tebou nebudu dohadovat
31.01.2009 11:48
Cekanka_ucekana
neverdie napsal(a):
až se do toho příště pustíš, tak si o tom něco přečti: http://cs.wikipedia.org/wiki/Pomluva
neřekla jsem nic, co by nebyla pravda
31.01.2009 11:52
neverdie
neverdie napsal(a):
až se do toho příště pustíš, tak si o tom něco přečti: http://cs.wikipedia.org/wiki/Pomluva
to zcela jistě ne. jsou to všechno pravdivé informace. sice podle potřeby zkreslující, ale pravdivé, hehe.

a dnes v 11:11 tě napadlo, že by sis mohla taky sáhnout do svýho svědomí, viď? to bylo od tebe moc pěkný..
31.01.2009 11:53
Cekanka_ucekana
neverdie napsal(a):
neverdie napsal(a):
to zcela jistě ne. jsou to všechno pravdivé informace. sice podle potřeby zkreslující, ale pravdivé, hehe. a dnes v 11:11 tě napadlo, že by sis mohla taky sáhnout do svýho svědomí, viď? to bylo od tebe moc pěkný..
jo, myslim že by to měl občas udělat každej
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)