______________________________________________________ |
|
Názory |
28.01.2009 14:26
Cekanka_ucekana
|
Standa napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): Standa napsal(a): kohorta napsal(a): neverdi
e napsal(a): je to nakažlivý, hehe ty mu nerozumíš, to jen já, pradlenka já Rámiovi nerozumim. takovej milej čověk by to moh bejt a tak blbne... no vidíš, zato ty bys nemoh bejt milej, ani kdybys neblb co chceš, ty osobo? nezajímáš mě ty mě taky ne, ale Mária mám ráda a vim, jak ty dokážeš člověka rozsekat na sračky a ani k tomu nepotřebuješ mačetu |
28.01.2009 15:05
Standa
|
jako Mário je stejnej případ jako ty. taky pěkná figura do džezu... už aby ste se někde bratřili, jako slušelo by vám to... |
28.01.2009 15:16
Cekanka_ucekana
|
Standa napsal(a): jako Mário je stejnej případ jako ty. taky pěkná figura do džezu... už aby ste se někde bratřili, jako slušelo by vám to... Děkuju, Mário je moc hezkej kluk, viď :-) hele, on nemůže za to, že ty ses tak moc nepoved :-) tak nezáviď Jo, sleduju tu pár dní literáckej šum a povim ti, nejdřív jsem se dost nasmála, ale ty tvoje exhibice jsou tak trapný, že to k smíchu neni ani nepříteli moc dlouho :-) a navíc - Stando, láska, která potřebuje publikum, to je láska, která stojí za houby :-) Měj se :-) |
28.01.2009 16:17
Standa
|
čekanko, jako jsem rád, že jsem tě zas virtuelně zřel, v reálu o to fakty nestojim.... hehe |
28.01.2009 17:23
kohorta
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Standa napsal(a): jako Mário je stejnej případ jako ty. taky pěkná figura do džezu... už aby ste se někde bratřili, jako slušelo by vám to... Děkuju, Mário je moc hezkej kluk, viď :-) hele, on nemůže za to, že ty ses tak moc nepoved :-) tak nezáviď Jo, sleduju tu pár dní literáckej šum a povim ti, nejdřív jsem se dost nasmála, ale ty tvoje exhibice jsou tak trapný, že to k smíchu neni ani nepříteli moc dlouho :-) a navíc - Stando, láska, která potřebuje publikum, to je láska, která stojí za houby :-) Měj se :-) samej úsměv, ach, ty jsi publikum stanislavovy lásky? Já teda ne, ještě mě na svý rande nepozvali...úsměv! |
28.01.2009 19:59
Cekanka_ucekana
|
kohorta napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): Standa napsal(a): jako Mário je stejnej případ jako ty. taky pěkná figura do džezu... už aby ste se někde bratřili, jako slušelo by vám to... Děkuju, Mário je moc hezkej kluk, viď :-) hele, on nemůže za to, že ty ses tak moc nepoved :-) tak nezáviď Jo, sleduju tu pár dní literáckej šum a povim ti, nejdřív jsem se dost nasmála, ale ty tvoje exhibice jsou tak trapný, že to k smíchu neni ani nepříteli moc dlouho :-) a navíc - Stando, láska, která potřebuje publikum, to je láska, která stojí za houby :-) Měj se :-) samej úsměv, ach, ty jsi publikum stanislavovy lásky? Já teda ne, ještě mě na svý rande nepozvali...úsměv! tak vydrž, oni to jistě udělaj :-) Stanislav si svou klaku hýčká :-))))) někdy i pár let :-))) |
28.01.2009 20:01
kohorta
|
nepovídej? ty děláš v reklamce? |
29.01.2009 01:15
Standa
|
kohorta napsal(a): nepovídej? ty děláš v reklamce? jako pohoda, čekanka je moje ctitelka letitá, to víš, neumí to říct, ale fakt mě má ráda... |
29.01.2009 15:12
Cekanka_ucekana
|
Standa napsal(a): kohorta napsal(a): nepovídej? ty děláš v reklamce? jako pohoda, čekanka je moje ctitelka letitá, to víš, neumí to říct, ale fakt mě má ráda... jo, Stando, měla jsem tě ráda jako málokoho na tomhle světě vůbec a vždycky jsem to uměla říct byls kámoš a když jsem byla v blázinci a docela na dně, byls jedinej člověk, kterýho jsem tam chtěla takže se nemůžeš divit že když jsi mi, po těch letech, řek, žes mě neměl nikdy rád a vždycky jsi mě jen toleroval tak mě to docela sebralo a pravda je, že jsem se z toho ještě nedostala, ačkoliv je to už rok a něco a pravda je, že se z toho asi úplně nedostanu nikdy, vždycky to bude moje varovný světýlko a tak jsem ti chtěla říct že na sebe můžeš bejt pyšnej, že neni pravda, žes v životě nic nedokázal, ser na nějakou vysokou školu, ty umíš jiný věci a umíš je zcela přirozeně - manipulovat, ubližovat, donutit lidi, aby ti věřili, hraješ si s lidma a bavíš se tim...a to je to nejsmutnější, co jsem v životě viděla, někdo, kdo nemá rád nikoho, ani sám sebe, někoho, kdo má rád jen obraz, kterej o sobě vytváří v nějakým virtuálním světě ale je pravda že to chápu, protože i já jsem si o sobě vytvářela obrazy, chápu to ty tvoje kulisy a scénky, který stavíš a hraješ, jsou ale dokonalý a prohlídnout je, neni jen tak, takže vždycky budeš mít klaky, budeš se v nich popelit a natřásat se a oni budou okolo tebe kdákat a klovat a prát se o tvou přízeň sem tam někoho odstřelíš a na jeho místo hned vezmeš jinýho, tvějma kecama na netu vždycky někoho získáš, umíš se vlichotit ale měl bys vědět že je nás pár, který už dávno víme, že seš dobrej kohout....that´s all |
29.01.2009 15:31
Standa
|
čekanko, mluvíš-li třeba o sobě, nepoužívej jako trenažér mě, jo? já tě nikdy rád neměl, protože jsi na mě kapku stupidní, no... |
29.01.2009 15:44
Cekanka_ucekana
|
Standa napsal(a): čekanko, mluvíš-li třeba o sobě, nepoužívej jako trenažér mě, jo? já tě nikdy rád neměl, protože jsi na mě kapku stupidní, no... jako trenažér jsi neupotřebitelnej, protože jsi naprosto výjimečnej :-) a vzhledem k tomu, že pro mě, jako člověk, nemáš žádnou cenu, nemá pro mě žádnou cenu ani tvoje hodnocení čehokoliv, kohokoliv, tedy i mě :-)
nepokakám se z tebe, ó, veliký Kuru :-)
|
29.01.2009 16:57
neverdie
|
ty máš čekanko nějaký blbý období? potřebuješ si ulevit? net je docela dobrej způsob, ne? |
29.01.2009 17:49
Diotima
|
nemůžu bejt neupřímná a neříct svůj názor - čekančin analytickej a bystrej mozek říká věci většinou dost přesně, ona pravda je někdy hodně bolestná a možná by se neměla říkat .. a právě Mário a čeky jsou natolik citliví, že odhalí to, co není opravdický a nemůžou jinak, než se řídit svojí intuicí a nezamlčí i věci, které většina lidí neřekne "na plnou hubu" .. vůdci jsou třeba, ale nesmí panovat totalita jednoho a jeho strany! ... a proto, hoši a děvčata, mějme se rádi! a buďme tolerantní, je tu přece místa dost ... a snad tu jde o literaturu, o slova, o komunikaci, o přátelství, ať už je úroveň projevu jakákoli
|
29.01.2009 17:57
neverdie
|
hm.. já jsem diotimo už poznal, jak je mário citlivej.. a už bych to víckrát poznat nechtěl.. to ti povím.. co se týče čekanky, tak její výlev by se spíše hodil do soukromé pošty.. řekl bych.. |
29.01.2009 18:06
Diotima
|
Duchovní expanze je to, co nám chybí a co stojí přímo před námi, jen kdybychom trochu zvedli zrak...
|
29.01.2009 18:18
neverdie
|
hm.. mě už duchovní expanze moc neberou.. nejsem jaksi nastaven na nějaké všeobjímající vnímaní virtuálního prostoru.. byly jako doby, kdy sem tak nastaven byl.. a po pár negativních zkušenostech už to tak nemám.. ale je dobrý si ty ideály občas poslechnout ;) |
29.01.2009 18:22
Diotima
|
stačilo by objímat, co? jen tak tiše ... |
29.01.2009 18:26
neverdie
|
Diotima napsal(a): stačilo by objímat, co? jen tak tiše ... ty ses vydala cestou křesťanství? křesťanské lásky ke všem? takový to: uhoď mě nastavím druhou tvář? |
29.01.2009 18:37
Cekanka_ucekana
|
neverdie napsal(a): ty máš čekanko nějaký blbý období? potřebuješ si ulevit? net je docela dobrej způsob, ne? děkuju za optání, mám skvělý období a proto taky vůbec nepotřebuju žádný virtuální sebeprezentace, jen jsem se tak chvilku kochala, protože jsem tehdá, když Stanislav tak hezky (a vůbec ne v soukromých zprávách) odstřelil mě a Mário u toho byl a podivoval se tomu, řekla, že bejt na jeho místě, tak Stanislavovi zas tak moc nevěřim, protože mu může taky za pár let říct, že ho vlastně nikdy neměl rád a podobný věci, který řek mně. A to se podivoval Stanislav, že jako proč by to dělal :-))))) no a teď se mi doneslo, že kde je tomu hezkému přátelství konec. A taky že mi Stanislav tehdá řek, že je za mnou moc bejvalejch přátel a mně tak ňák přijde, že je jich víc za nim, za mnou je teda akorát Olina a on a to mi přijde takňák taky legrační :-) a že moje přítelkyně z nejmilejších, která se pořád Stanislava zastávala, že měl tehdá blbý období a já taky a tak už teď taky přišla s tim, že s nim skončila, tak tohle celý mi připadá hodně takový půvabný :-) a ty Stanislavovy klaky pozorovat jak se před nim čechraj, protože Stanislav je ten velkej Guru :-) jo Literra je pískoviště, na kterým se popelej dva kohouti, Stanislav a Konvalina :-) každej z nich má svou klaku a každej z nich si hejčká ten svuj virtuální píseček, hrabe si v něm a nedovolí nikomu, aby mu do něj vstoupil :-) a to je přece taky půvabný :-) jo, mám skvělý období, protože se tomu tady už můžu jen smát :-) nebo ne úplně smát, ale usmívat jo :-) protože já jsem toho člověka měla fakt hodně, hodně moc ráda nestydim se za to, neni to ostuda no ale OK, stačilo, slibuju, že tohle je zase na dlouhou dobu muj poslední zápisek :-) |
29.01.2009 18:47
Confused Lee
|
Musím říct, že mě udivuje, jaké si tu vyměnujete názory, Stando a Čekanko.
|
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|