______________________________________________________ |
|
Názory |
01.02.2009 12:45
Standa
|
neverdie napsal(a): Faun napsal(a): Literra mi teď připadá jako pouťová atrakce, nad kterou se rozléhá hurónský řev a smích kolotočářů. Navrhuji jí prodat rodině Kočků, myslím,že mají k literatuře stejný vztah jako ti, kteří jsou momentálně na Liteřře nejvíce slyšet. řekls to moc pěkně souhlasím, ale přesto je třeba Faunovi říct, že je mameluk |
01.02.2009 12:53
kosanox
|
Faun napsal(a): Literra mi teď připadá jako pouťová atrakce, nad kterou se rozléhá hurónský řev a smích kolotočářů.
Navrhuji jí prodat rodině Kočků, myslím,že mají k literatuře stejný vztah jako ti, kteří jsou momentálně na Liteřře nejvíce slyšet. Luna-park? :)
A ty jsi kdo? |
01.02.2009 12:53
neverdie
|
především je nutný si uvědomit, že faun teď vnímá liderku jako pouťovou atrakci.. a místo toho, aby si koupil cukrovou vatu a snažil se střelit vzduchovkou do špejle, aby vyhrál alespoň opičku, snaží se faun celou liderku prodat.. neuvědomuje si však, že by tím prodal i sám sebe, protože ať chce, či nechce, je součástí poutě.. bylo by dobrý, aby si tohle uvědomil a pak učinil kroky k nápravě tak, aby se cítil příjemně.. doporučuji postavit na pouti vlastní zámek hrůzy a pozvat tam spřízněné dobré liderčí duše |
01.02.2009 12:54
kosanox
|
neverdie napsal(a): především je nutný si uvědomit, že faun teď vnímá liderku jako pouťovou atrakci.. a místo toho, aby si koupil cukrovou vatu a snažil se střelit vzduchovkou do špejle, aby vyhrál alespoň opičku, snaží se faun celou liderku prodat.. neuvědomuje si však, že by tím prodal i sám sebe, protože ať chce, či nechce, je součástí poutě.. bylo by dobrý, aby si tohle uvědomil a pak učinil kroky k nápravě tak, aby se cítil příjemně.. doporučuji postavit na pouti vlastní zámek hrůzy a pozvat tam spřízněné dobré liderčí duše vivat!!!
já chci vystřelit růži u Vystřelenýho voka! |
01.02.2009 12:55
Standa
|
neverdie napsal(a): především je nutný si uvědomit, že faun teď vnímá liderku jako pouťovou atrakci.. a místo toho, aby si koupil cukrovou vatu a snažil se střelit vzduchovkou do špejle, aby vyhrál alespoň opičku, snaží se faun celou liderku prodat.. neuvědomuje si však, že by tím prodal i sám sebe, protože ať chce, či nechce, je součástí poutě.. bylo by dobrý, aby si tohle uvědomil a pak učinil kroky k nápravě tak, aby se cítil příjemně.. doporučuji postavit na pouti vlastní zámek hrůzy a pozvat tam spřízněné dobré liderčí duše neverdie je moudrý člověk, to je jistá věc. sláva mu! |
01.02.2009 13:26
Faun
|
Chtěl jsem zjistit komu současná pouťová podoba Literry vyhovuje.
Cestou Čekanky, logika a dalších nepůjdu, neodejdu.
Budu se naopak snažit je přemluvit, aby se vrátili. I když vím, že k tomu mají momentálně díky "Vašinovcům" daleko.
Zkusím se držet rady břízy : prostě budu Vašinovce ignorovat. A rozhodně ne z důvodu nějaké rezignace. |
01.02.2009 14:00
kosanox
|
Faun napsal(a): Chtěl jsem zjistit komu současná pouťová podoba Literry vyhovuje.
Cestou Čekanky, logika a dalších nepůjdu, neodejdu.
Budu se naopak snažit je přemluvit, aby se vrátili. I když vím, že k tomu mají momentálně díky "Vašinovcům" daleko.
Zkusím se držet rady břízy : prostě budu Vašinovce ignorovat. A rozhodně ne z důvodu nějaké rezignace. čekanka se tady hrubě navážela do stanislava, zveřejnila soukromé informace a ty se budeš držet rady břízy? a kdypak ti takovou věc poradil a kde, ráda bych si přečtla... |
01.02.2009 14:07
Faun
|
Tak na vysvětlenou:
Čekanka dle mého možná použila nepřiměřenou obranu a nebránila se fér. Sám jsem jí to ve zprávách vyčetl. Ale pořád to byla obrana.
Ti kdo škodí v současné době jsou Vašinovci, kteří tvoří současný obrázek Literry navenek.
Čeky nedávno poznamenala: Když koukneš na Literru, tak získáš pocit, že Literra je Standa a Konvalina. Oni jsou nejvíc vidět a jsou současnou tváří Literry.
Komu to vyhovuje, může mlčet.
|
01.02.2009 14:09
kosanox
|
A já tvrdím, že záleží na tom, KDO SE DÍVÁ... |
01.02.2009 14:11
Pomerančová
|
ja se vam divim... vsem ze si radsi nezahrajete neco zabavnejsiho. treba kloboucku hop. |
01.02.2009 14:13
kosanox
|
Pomerančová napsal(a): ja se vam divim... vsem ze si radsi nezahrajete neco zabavnejsiho. treba kloboucku hop. áno, ti, komu se neděje křivda, koho se věci netýkají, ať hrají kloboučku hop :)
Co kdyby na tebe někdo vynes soukromé informace, tvůj bývalý přítel, myslím, že bys hrála jiné "hop"... |
01.02.2009 14:15
Diotima
|
souhlas s Faunem |
01.02.2009 14:20
Pomerančová
|
kosanox napsal(a): Pomerančová napsal(a): ja se vam divim... vsem ze si radsi nezahrajete neco zabavnejsiho. treba kloboucku hop. áno, ti, komu se neděje křivda, koho se věci netýkají, ať hrají kloboučku hop :) Co kdyby na tebe někdo vynes soukromé informace, tvůj bývalý přítel, myslím, že bys hrála jiné "hop"... äle no tak... tohle se jiste nedela, to mas pravdu. jenze tahle diskuse si mylsim to neresi, jen rozmazava dokola. a reci o tvari literry mi uz vubec prijdou mimo... ale to je fuk |
01.02.2009 14:21
kosanox
|
Diotima napsal(a): souhlas s Faunem a tedy s tím, že LiT je konvalina a stanislav? to jsem měla o tvé inteligenci a invenci lepší mínění :( |
01.02.2009 14:24
Standa
|
Faun žvatlá z cesty, a no a co. normálka... |
01.02.2009 14:25
Standa
|
Diotima napsal(a): souhlas s Faunem a to je kdo, ten Faun? co? |
01.02.2009 14:25
Standa
|
máš na něj něco jako na mě? ty chytrá? |
01.02.2009 15:51
neverdie
|
Faun napsal(a): Tak na vysvětlenou:
Čekanka dle mého možná použila nepřiměřenou obranu a nebránila se fér. Sám jsem jí to ve zprávách vyčetl. Ale pořád to byla obrana.
Ti kdo škodí v současné době jsou Vašinovci, kteří tvoří současný obrázek Literry navenek.
Čeky nedávno poznamenala: Když koukneš na Literru, tak získáš pocit, že Literra je Standa a Konvalina. Oni jsou nejvíc vidět a jsou současnou tváří Literry.
Komu to vyhovuje, může mlčet. faun říká vynášení soukromých informací obrana.. to je fakt nářez..
jinak, faune, pro tvou informaci: já su tu sám za sebe.. dycky sem byl a budu..
tobě doporučuju držet se rad břízy a psát si s čeky ve zprávách.. to uděláš mnohem líp než děláš teď.. |
01.02.2009 16:07
Standa
|
mně by spíš přišlo roztomilý, kdyby Faun si řikal Čekankovec, pomatenec jeden... |
01.02.2009 21:40
Diotima
|
ty sis, stando, taky nikdy nedělal s informacema o druhých hlavu, neptal ses, jestli se co komu líbí a používal jsi texty, zveřejňoval, co se ti zlíbilo .. ale je to tím, že jsi opravdu KING literry, své protivníky nebo oponenty jsi zlikvidoval (nevím, proč jsem si vzpomněla na strejdu Klause) .. užij si to, gratuluju. |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|