Názory |
01.02.2009 07:42
Standa
|
neverdie napsal(a): heda. no teda.. Heda se nedá |
01.02.2009 07:45
neverdie
|
Standa napsal(a): neverdie napsal(a): heda. no teda.. Heda se nedá heda je tvrdá |
01.02.2009 07:49
Standa
|
neverdie napsal(a): Standa napsal(a): neverdie napsal(a): heda. no teda.. Heda se nedá heda je tvrdá Heda si tě vyhledá! |
01.02.2009 09:08
fenoménH
|
Standa napsal(a): neverdie napsal(a): Standa napsal(a): neverdie napsal(a): heda. no teda.. Heda se nedá heda je tvrdá Heda si tě vyhledá! bubu! |
01.02.2009 09:18
neverdie
|
fenoménH napsal(a): Standa napsal(a): neverdie napsal(a): Standa napsal(a): neverdie napsal(a): heda
. no teda.. Heda se nedá heda je tvrdá Heda si tě vyhledá! bubu! riskuješ ;) |
01.02.2009 10:40
neverdie
|
drsně to stando rozjíždíš, jen co je pravda.. počítám, že tu bude ještě legrace |
01.02.2009 10:53
kosanox
|
neverdie napsal(a): drsně to stando rozjíždíš, jen co je pravda.. počítám, že tu bude ještě legrace Taky jsem pro legraci, ale jen žádné ponižování!
Havranům zdar! :)
Fenoménům nazdar!
Stanislavům juch!
Patafyzikům buch!
ratatata! |
01.02.2009 10:56
Standa
|
neverdie napsal(a): drsně to stando rozjíždíš, jen co je pravda.. počítám, že tu bude ještě legrace ale to víš, jsem dnes o hladu, tak mi to sviští, ta laskavost, sama od sebe |
01.02.2009 10:57
Standa
|
kosakerejmsi hol-a hej. ponižovat je hnusný. velice. děsně a tak vůbec... |
01.02.2009 11:02
neverdie
|
kosanox napsal(a): neverdie napsal(a): drsně to stando rozjíždíš, jen co je pravda.. počítám, že tu bude ještě legrace Taky jsem pro legraci, ale jen žádné ponižování!
Havranům zdar! :)
Fenoménům nazdar!
Stanislavům juch!
Patafyzikům buch!
ratatata! no hurá! a sme zase všichni! agresivní, netolerantní, dominatní a rozjásaní!! vivat! |
01.02.2009 11:03
neverdie
|
Standa napsal(a): neverdie napsal(a): drsně to stando rozjíždíš, jen co je pravda.. počítám, že tu bude ještě legrace ale to víš, jsem dnes o hladu, tak mi to sviští, ta laskavost, sama od sebe já se du zas najíst ka našim.. neděle je v tomhle fajn |
01.02.2009 11:04
Standa
|
neverdie napsal(a): Standa napsal(a): neverdie napsal(a): drsně to stando rozjíždíš, jen co je pravda.. počítám, že tu bude ještě legrace ale to víš, jsem dnes o hladu, tak mi to sviští, ta laskavost, sama od sebe já se du zas najíst ka našim.. neděle je v tomhle fajn já sem celej den v práci, to neni fajn |
01.02.2009 11:07
Standa
|
agresivní, netolerantní, dominatní a rozjásaní!! vivat!
pěkně řečeno. |
01.02.2009 11:14
kosanox
|
neverdie napsal(a): Standa napsal(a): neverdie napsal(a): drsně to stando rozjíždíš, jen co je pravda.. počítám, že tu bude ještě legrace ale to víš, jsem dnes o hladu, tak mi to sviští, ta laskavost, sama od sebe já se du zas najíst ka našim.. neděle je v tomhle fajn kachnička kuřátko
prasátko rybička
havrani štěnátko
kravička?
Toleruju olejuju
spamuju a koleduju
Lidé bděte!
A na oběd děte! |
01.02.2009 11:14
neverdie
|
Standa napsal(a): agresivní, netolerantní, dominatní a rozjásaní!! vivat!
pěkně řečeno. ostatní tedy musí být neagresivní, toleratní, submisivní a depresivní.. ;) |
01.02.2009 11:17
kosanox
|
neverdie napsal(a): Standa napsal(a): agresivní, netolerantní, dominatní a rozjásaní!! vivat!
pěkně řečeno. ostatní tedy musí být neagresivní, toleratní, submisivní a depresivní.. ;) jo, muj profil a profit! :) |
01.02.2009 12:10
Faun
|
Literra mi teď připadá jako pouťová atrakce, nad kterou se rozléhá hurónský řev a smích kolotočářů.
Navrhuji jí prodat rodině Kočků, myslím,že mají k literatuře stejný vztah jako ti, kteří jsou momentálně na Liteřře nejvíce slyšet. |
01.02.2009 12:14
Standa
|
Faun napsal(a): Literra mi teď připadá jako pouťová atrakce, nad kterou se rozléhá hurónský řev a smích kolotočářů. Navrhuji jí prodat rodině Kočků, myslím,že mají k literatuře stejný vztah jako ti, kteří jsou momentálně na Liteřře nejvíce slyšet. ty jsi ale myslitel, samá moudra a laskavé rady, broučku |
01.02.2009 12:29
Standa
|
http://www.stream.cz/video/138/141322-intimni-zpoved-jan-kaplicky
Faun pojídá asi pěkný humusy |
01.02.2009 12:38
neverdie
|
Faun napsal(a): Literra mi teď připadá jako pouťová atrakce, nad kterou se rozléhá hurónský řev a smích kolotočářů.
Navrhuji jí prodat rodině Kočků, myslím,že mají k literatuře stejný vztah jako ti, kteří jsou momentálně na Liteřře nejvíce slyšet. řekls to moc pěkně |