Téma #1008
Autor:Filomína H. Vašinová
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:22.01.2009 14:16
Počet návštěv:2483
Počet názorů:158

kču, ji sla ét?
bča v mn uz kej ., "LiTRERK-kša*?

Názory
23.01.2009 16:29
Rušivej element
tak už sem to ztvárnil
23.01.2009 16:29
neverdie
ta tě taky potopí.. to je ajko jasný
23.01.2009 16:31
slunečnice
chtělo by se to hádat o něčem jiným pro změnu.. možná i s jinýma lidma.. konvalina aji slunečnice budou pořád dokola upozorňovat na porušování kodexu.. jenže ničeho nedocílí.. maximálně dostanou na nějakou dobu blok nebo se pod návalem emocí smažou.. to mě jako moc nebaví tohodle docílit.. možná by to chtělo aji nový lidi, kterým vadí něco jinýho.. nechcete někdo hrát třeba člověka, co na netu ztratil holku a teď se ji snažím najít? jako že ju ztratil na liteře a jako že ji hledá? že bysme mu pomohli? nebo nějakou jinou hru? třeba že někdo do svých děl zašifruje, kde zakopal poklad a kdo na to přijde, tak si ho jako vykope? nebo něco jinýho?

jsem ráda, že konečně někdo veřejně napsal, jak to tu vlastně doopravdy chodí a oč komu jde.
Trochu jsem v tom měla chaos - už mám jasno.Díky
23.01.2009 16:35
neverdie
To jsem ajko rád. ;)
23.01.2009 16:38
slunečnice
já též, já též vyvoleným sláva podle práva jojo :)
23.01.2009 16:42
neverdie
čeho ty chceš vlastně docílit? já tomu vážně moc nerozumím.
23.01.2009 16:51
Rušivej element
baj d vej je ti jasný jak moc jsi zasvinil moře, když jsi potopil tanker?
23.01.2009 16:52
neverdie
slunečnice napsal(a):
já též, já též vyvoleným sláva podle práva jojo :)
spousta lidí se tu dokáže bavit docela normálně. ty většinou přijdeš s nějakou domnělou nespravedlností a poté ji vynášíš na povrch. konvalina tě podporuje, nebo ty ji. a tak to jde pořád dokola. hrotíte to pořád dokola. pořád ta stejná písnička. žádný výsledek. řekl bych, že vás to musí frustrovat. takže si dáte vždycky na chvíli oraz a je klid. pak se vám zase něco nelíbí a vůbec se to nemusí týkat vás osobně. ale vy to jako berete jako nespravedlnost a nadechnete se proto k dalšímu boji za vaše či cizí domnělá práva. fakt nechápu, co za tím stojí, nebo čeho chcete docílit. řekl bych, že máte prostě jen potřebu vyvolávat spory. tak si ji tady saturujete. hodně štěstí. třeba se vám jednou podaří udělat tady pořádek. ;)
23.01.2009 16:54
slunečnice
neverdie napsal(a):
Je to jen reakce na stupidní neustálá avíza, o které nestojím.Nezajímá mě ta vaše válka s kýmkoliv a na tomto serveru se dá dosáhnout svou účastí pouze ostudy v primitivních diskuzích, do kterých jsem neustále vtahována partou nudících se individuí s problémy, které by si měli řešit u svých terapeutů.
Nikoho neselektuji ani nevyřazuji, jen nemám čas a ani náladu tady někomu dělat nějaké medium pro dosažení pocitu blaženosti.
Na to sou odborná pracoviště ne internetové servery.
23.01.2009 16:55
Rušivej element
slunečnice napsal(a):
neverdie napsal(a):
Je to jen reakce na stupidní neustálá avíza, o které nestojím.Nezajímá mě ta vaše válka s kýmkoliv a na tomto serveru se dá dosáhnout svou účastí pouze ostudy v primitivních diskuzích, do kterých jsem neustále vtahována partou nudících se individuí s problémy, které by si měli řešit u svých terapeutů.
Nikoho neselektuji ani nevyřazuji, jen nemám čas a ani náladu tady někomu dělat nějaké medium pro dosažení pocitu blaženosti.
Na to sou odborná pracoviště ne internetové servery.
a proto se tak intenzivně věnuješ téhle diskuzi? Jenom tak mimochodem - tady probíhá nějaká válka s kýmkoli? proč mi to nikdo neřek!
23.01.2009 16:55
neverdie
..a až ten pořádek uděláte, tak tu zůstanete samy dvě. budete si psát vzájemně kritiky, přát si hezký den. budete se cítit jako v ráji, protože nebude nikdo, kdo by porušoval kodex. nebude už žádná nespravedlnost, proti které by se muselo bojovat. bude to konečně tak, jak má být.
23.01.2009 16:56
slunečnice
A stačilo ! víc s tebou a ni snikým z této bandy nehodlám v ŽÁDNÉ OPRAVDU ŽÁDNÉ diskuzi pokračovat. Tvé psychologické rozbory mne nezajímají.
23.01.2009 16:56
patafyzik
23.01.2009 16:58
patafyzik
Rušivej element napsal(a):
Jenom tak mimochodem - tady probíhá nějaká válka s kýmkoli? proč mi to nikdo neřek!
pár lidí (asi tak 4) to tu tak bere
23.01.2009 16:58
neverdie
slunečnice napsal(a):
A stačilo ! víc s tebou a ni snikým z této bandy nehodlám v ŽÁDNÉ OPRAVDU ŽÁDNÉ diskuzi pokračovat. Tvé psychologické rozbory mne nezajímají.
bezva ;)
23.01.2009 16:59
Rušivej element
patafyzik napsal(a):
Rušivej element napsal(a):
Jenom tak mimochodem - tady probíhá nějaká válka s kýmkoli? proč mi to nikdo neřek!
pár lidí (asi tak 4) to tu tak bere
si nejsem jistej kolik má literra aktivních uživatelů, ale mám pocit, že to asi zrovna nebude světový měřítko, co?
23.01.2009 17:00
patafyzik
ne, ale otrávit jich dovedou víc...
23.01.2009 17:01
neverdie
jako já nevím.. mě už to fakt leze krkem.. fajn, že to slunečnice utla hned v začátku.. nikam by to nevedlo..
23.01.2009 17:01
patafyzik
konec :)
23.01.2009 17:02
neverdie
;)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)