Téma #1008
Autor:Filomína H. Vašinová
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:22.01.2009 14:16
Počet návštěv:2478
Počet názorů:158

kču, ji sla ét?
bča v mn uz kej ., "LiTRERK-kša*?

Názory
23.01.2009 13:57
slunečnice
patafyzik napsal(a):
slunečnice napsal(a):
Mám dotaz. Jak víte, že je to Mario? Má tu snad někdo krom adminů ještě přístup k soukromým informacím o uživatelích?
Kdo a proč?
A když ne, kdo tady roztrubuje, že je to Mario a proč to dělá?
a jak ty víš, že jsem Wopi?
protože jsi to tadz roytroubil sám a jak tz ty znáš mé další nick, který tadz neuveřejnil ani čárku a na základě čeho jis informoval tu vaši bandu?Já snad někoho urážím, nebo jsem se pod ním někoho dotkla?
Bohužel dnešní Máriúv příspěvek jsem si přečetla poté, co jsem vznesla svůj dotaz.Tudíž pozbyzl smylu.
Jen mne zaráží, že tady někdo znežívá neyveřejněných údajů o nicích.To se mi zdá poněkud netzpické.
23.01.2009 13:58
Standa
typické netypické. za všim hledej Mossad!
23.01.2009 13:59
Standa
ona i BIS sem tam má co říct, no.
23.01.2009 14:01
patafyzik
kde jsem to roztroubil? buď mi to ukaž nebo se omluv!
23.01.2009 14:02
neverdie
slunečnice napsal(a):
patafyzik napsal(a):
slunečnice napsal(a):
Mám dotaz. Jak víte, že je to Mario? Má tu snad někdo krom adminů ještě přístup k soukromým informacím o uživatelích?
Kdo a proč?
A když ne, kdo tady roztrubuje, že je to Mario a proč to dělá?
a jak ty víš, že jsem Wopi?
protože jsi to tadz roytroubil sám a jak tz ty znáš mé další nick, který tadz neuveřejnil ani čárku a na základě čeho jis informoval tu vaši bandu?Já snad někoho urážím, nebo jsem se pod ním někoho dotkla?
Bohužel dnešní Máriúv příspěvek jsem si přečetla poté, co jsem vznesla svůj dotaz.Tudíž pozbyzl smylu.
Jen mne zaráží, že tady někdo znežívá neyveřejněných údajů o nicích.To se mi zdá poněkud netzpické.
a kdo ty teda seš?
23.01.2009 14:05
slunečnice
patafyzik napsal(a):
kde jsem to roztroubil? buď mi to ukaž nebo se omluv!
a za co?
ad nevedie - a co ti je vlastně po tom?
Vždyť už to dávno víš.
23.01.2009 14:06
patafyzik
za své lži
23.01.2009 14:10
slunečnice
patafyzik napsal(a):
za své lži
Jaké lži? Já se tu jen zeptala.A jak jsem iuvedla - dotaz pozbyl smylu - jen se o mariovimluvilo dřív, než tu vližil dnešné díli - několik dní nazpět- takže kdo to věděl, že je to on? A jak to věděl a komu to řekl a proč? to se nemím zeptat ? Je to zakázáno?
23.01.2009 14:11
patafyzik
jdi do háje
23.01.2009 14:12
Rušivej element
slunečnice napsal(a):
patafyzik napsal(a):
za své lži
Jaké lži? Já se tu jen zeptala.A jak jsem iuvedla - dotaz pozbyl smylu - jen se o mariovimluvilo dřív, než tu vližil dnešné díli - několik dní nazpět- takže kdo to věděl, že je to on? A jak to věděl a komu to řekl a proč? to se nemím zeptat ? Je to zakázáno?
doporučuju trochu pocvičit psaní všema desíti, výbornej software alltenfingers
http://www.slunecnice.cz/sw/all-ten-fingers/
23.01.2009 14:13
Standa
slunečnice napsal(a):
patafyzik napsal(a):
za své lži
já to věděl, protože ty jeho archivy i méno nicknejmu byly jasný, vodkud fouká, nikdo jinej by tohle nedělal...  jako přeci neasi
23.01.2009 14:13
Standa
ale podezříval jsem ještě jednoho, to se přiznám... hehe ale ne dlouho
23.01.2009 14:14
Standa
Konvalina napsal(a):
Slunečnice, radši se neptej, já jsem se tvrdošíjně ptala, sice jsem se dozvěděla, ale schytla jsem za svoji paličatost měsíční zákaz, já nebohá :-)))
za to si můžeš sama, Konvinko. nedbala si výzev... :o)))
Rušivej element
havrana co nikdy nechcíp?:-)
patafyzik
slunečnice napsal(a):
Jaké lži?
že jsem roztruboval, kdo jsem

slunečnice napsal(a):
takže kdo to věděl, že je to on? A jak to věděl a komu to řekl a proč? to se nemím zeptat ? Je to zakázáno?
to ty nepochopíš, že lidi leccos poznají, to prostě neřeš
23.01.2009 14:15
Standa
Rušivej element napsal(a):
ne, Holana. ten taky divně vtipkuje
23.01.2009 14:15
patafyzik
Konvalina napsal(a):
Slunečnice, radši se neptej, já jsem se tvrdošíjně ptala, sice jsem se dozvěděla, ale schytla jsem za svoji paličatost měsíční zákaz, já nebohá :-)))
schytla jsi ho za porušování pravidel a dobře to víš
23.01.2009 14:16
Standa
Standa napsal(a):
Rušivej element napsal(a):
ne, Holana. ten taky divně vtipkuje
ale pak tam vlítlo moře egejský a bylo jasno... jako že to neni von...
23.01.2009 14:17
patafyzik
konvalino, už seš trapná svým překrucováním - porušoivalas pravidla a víš to, navíc ti nic není do toho, co kdo jiný dělá, nejsi admin
23.01.2009 14:18
Standa
a pod Filomínou nikdy nešpásoval Rámius, to taky napoví...
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)