Názory |
23.01.2009 13:57
slunečnice
|
patafyzik napsal(a): slunečnice napsal(a): Mám dotaz. Jak víte, že je to Mario? Má tu snad někdo krom adminů ještě přístup k soukromým informacím o uživatelích?
Kdo a proč?
A když ne, kdo tady roztrubuje, že je to Mario a proč to dělá? a jak ty víš, že jsem Wopi? protože jsi to tadz roytroubil sám a jak tz ty znáš mé další nick, který tadz neuveřejnil ani čárku a na základě čeho jis informoval tu vaši bandu?Já snad někoho urážím, nebo jsem se pod ním někoho dotkla?
Bohužel dnešní Máriúv příspěvek jsem si přečetla poté, co jsem vznesla svůj dotaz.Tudíž pozbyzl smylu.
Jen mne zaráží, že tady někdo znežívá neyveřejněných údajů o nicích.To se mi zdá poněkud netzpické. |
23.01.2009 13:58
Standa
|
typické netypické. za všim hledej Mossad! |
23.01.2009 13:59
Standa
|
ona i BIS sem tam má co říct, no. |
23.01.2009 14:01
patafyzik
|
kde jsem to roztroubil? buď mi to ukaž nebo se omluv! |
23.01.2009 14:02
neverdie
|
slunečnice napsal(a): patafyzik napsal(a): slunečnice napsal(a): Mám dotaz. Jak víte, že je to Mario? Má tu snad někdo krom adminů ještě přístup k soukromým informacím o uživatelích?
Kdo a proč?
A když ne, kdo tady roztrubuje, že je to Mario a proč to dělá? a jak ty víš, že jsem Wopi? protože jsi to tadz roytroubil sám a jak tz ty znáš mé další nick, který tadz neuveřejnil ani čárku a na základě čeho jis informoval tu vaši bandu?Já snad někoho urážím, nebo jsem se pod ním někoho dotkla?
Bohužel dnešní Máriúv příspěvek jsem si přečetla poté, co jsem vznesla svůj dotaz.Tudíž pozbyzl smylu.
Jen mne zaráží, že tady někdo znežívá neyveřejněných údajů o nicích.To se mi zdá poněkud netzpické. a kdo ty teda seš? |
23.01.2009 14:05
slunečnice
|
patafyzik napsal(a): kde jsem to roztroubil? buď mi to ukaž nebo se omluv! a za co?
ad nevedie - a co ti je vlastně po tom?
Vždyť už to dávno víš. |
23.01.2009 14:06
patafyzik
|
za své lži |
23.01.2009 14:10
slunečnice
|
patafyzik napsal(a): za své lži Jaké lži? Já se tu jen zeptala.A jak jsem iuvedla - dotaz pozbyl smylu - jen se o mariovimluvilo dřív, než tu vližil dnešné díli - několik dní nazpět- takže kdo to věděl, že je to on? A jak to věděl a komu to řekl a proč? to se nemím zeptat ? Je to zakázáno? |
23.01.2009 14:11
patafyzik
|
jdi do háje |
23.01.2009 14:12
Rušivej element
|
slunečnice napsal(a): patafyzik napsal(a): za své lži Jaké lži? Já se tu jen zeptala.A jak jsem iuvedla - dotaz pozbyl smylu - jen se o mariovimluvilo dřív, než tu vližil dnešné díli - několik dní nazpět- takže kdo to věděl, že je to on? A jak to věděl a komu to řekl a proč? to se nemím zeptat ? Je to zakázáno? doporučuju trochu pocvičit psaní všema desíti, výbornej software alltenfingers
http://www.slunecnice.cz/sw/all-ten-fingers/
|
23.01.2009 14:13
Standa
|
slunečnice napsal(a): patafyzik napsal(a): za své lži Jaké lži? Já se tu jen zeptala.A jak jsem iuvedla - dotaz pozbyl smylu - jen se o mariovimluvilo dřív, než tu vližil dnešné díli - několik dní nazpět- takže kdo to věděl, že je to on? A jak to věděl a komu to řekl a proč? to se nemím zeptat ? Je to zakázáno? já to věděl, protože ty jeho archivy i méno nicknejmu byly jasný, vodkud fouká, nikdo jinej by tohle nedělal... jako přeci neasi |
23.01.2009 14:13
Standa
|
ale podezříval jsem ještě jednoho, to se přiznám... hehe ale ne dlouho |
23.01.2009 14:14
Standa
|
Konvalina napsal(a): Slunečnice, radši se neptej, já jsem se tvrdošíjně ptala, sice jsem se dozvěděla, ale schytla jsem za svoji paličatost měsíční zákaz, já nebohá :-))) za to si můžeš sama, Konvinko. nedbala si výzev... :o))) |
Rušivej element
|
havrana co nikdy nechcíp?:-) |
patafyzik
|
slunečnice napsal(a): Jaké lži? že jsem roztruboval, kdo jsem
slunečnice napsal(a): takže kdo to věděl, že je to on? A jak to věděl a komu to řekl a proč? to se nemím zeptat ? Je to zakázáno? to ty nepochopíš, že lidi leccos poznají, to prostě neřeš |
23.01.2009 14:15
Standa
|
Rušivej element napsal(a): havrana co nikdy nechcíp?:-) ne, Holana. ten taky divně vtipkuje |
23.01.2009 14:15
patafyzik
|
Konvalina napsal(a): Slunečnice, radši se neptej, já jsem se tvrdošíjně ptala, sice jsem se dozvěděla, ale schytla jsem za svoji paličatost měsíční zákaz, já nebohá :-))) schytla jsi ho za porušování pravidel a dobře to víš |
23.01.2009 14:16
Standa
|
Standa napsal(a): Rušivej element napsal(a): havrana co nikdy nechcíp?:-) ne, Holana. ten taky divně vtipkuje ale pak tam vlítlo moře egejský a bylo jasno... jako že to neni von... |
23.01.2009 14:17
patafyzik
|
konvalino, už seš trapná svým překrucováním - porušoivalas pravidla a víš to, navíc ti nic není do toho, co kdo jiný dělá, nejsi admin |
23.01.2009 14:18
Standa
|
a pod Filomínou nikdy nešpásoval Rámius, to taky napoví... |