kču, ji sla ét? |
bča v mn uz kej ., "LiTRERK-kša*? |
|
Názory |
23.01.2009 17:15
Rušivej element
|
:-))) |
23.01.2009 17:15
patafyzik
|
Konvalina napsal(a): Nééé, ještě já se potřebuju ventilovat: budliky budliky :-))) zásah, potopena! :) |
23.01.2009 17:16
Rušivej element
|
tak přemejšlim jestli bychom do šprichwortů literry neměli přidat i zásah, potopena:-) jako metodu ukončení diskuze |
23.01.2009 17:17
kohorta
|
Rušivej element napsal(a): tak přemejšlim jestli bychom do šprichwortů literry neměli přidat i zásah, potopena:-) jako metodu ukončení diskuze fajn (za patafyzika :) |
23.01.2009 17:19
neverdie
|
Rušivej element napsal(a): tak přemejšlim jestli bychom do šprichwortů literry neměli přidat i zásah, potopena:-) jako metodu ukončení diskuze jako musí se to ještě chytnout ;) |
23.01.2009 17:21
Rušivej element
|
neverdie napsal(a): Rušivej element napsal(a): tak přemejšlim jestli bychom do šprichwortů literry neměli přidat i zásah, potopena:-) jako metodu ukončení diskuze jako musí se to ještě chytnout ;) :-) to přijde |
23.01.2009 17:21
kohorta
|
neverdie napsal(a): Rušivej element napsal(a): tak přemejšlim jestli bychom do šprichwortů literry neměli přidat i zásah, potopena:-) jako metodu ukončení diskuze jako musí se to ještě chytnout ;) to je ňákej chyták, ne? |
23.01.2009 17:23
Rušivej element
|
Konvalina napsal(a): Rušivej element napsal(a): tak přemejšlim jestli bychom do šprichwortů literry neměli přidat i zásah, potopena:-) jako metodu ukončení diskuze Já beru za ukončení diskuze své rčení budliky budliky a taky kliknutí na nesledování tématu, takže nechápu, jak je možní, že mi zrovna teď přišlo avi. Jo tááák, to je exhibice, už rozumím! Čék se do smrti musí učit, moje býv. kolegyně by řekla - chcačky, nechcačky. možná by sis měla založit vlastní slovníček |
23.01.2009 17:23
kohorta
|
Konvalina napsal(a): Rušivej element napsal(a): tak přemejšlim jestli bychom do šprichwortů literry neměli přidat i zásah, potopena:-) jako metodu ukončení diskuze Já beru za ukončení diskuze své rčení budliky budliky a taky kliknutí na nesledování tématu, takže nechápu, jak je možní, že mi zrovna teď přišlo avi. Jo tááák, to je exhibice, už rozumím! Čék se do smrti musí učit, moje býv. kolegyně by řekla - chcačky, nechcačky. konvalino, že neumíš kliknout na ukončení, to je s podivem...a fakt už by mě zajímalo, čím si tak otrávená, žes furt tak jedovatá. Rozveď se, pořiď si lachtana, nebo ponorku, a hezký den :))) |
23.01.2009 17:25
Rušivej element
|
holt teď musím dát sám na sebe zásha, potopena:-)
jdu nakoupiti propriety na velmi vybranej večírek
|
23.01.2009 17:26
kohorta
|
Rušivej element napsal(a): holt teď musím dát sám na sebe zásha, potopena:-)
jdu nakoupiti propriety na velmi vybranej večírek kup olivy, sardinky, pudingy, slívy, koblihy, hihi |
23.01.2009 17:32
Standa
|
kohorta napsal(a): Rušivej element napsal(a): holt teď musím dát sám na sebe zásha, potopena:-) jdu nakoupiti propriety na velmi vybranej večírek kup olivy, sardinky, pudingy, slívy, koblihy, hihi já koupil vajíčka, máslo, smetanu, chleba, mlíko, šecko vostatní nakulila Hana, jako du jíst. je třeba mít plný břich, když je ten leden... |
23.01.2009 17:38
neverdie
|
já du jako do školy na seminář a pak na pivo ivo |
23.01.2009 19:49
Standa
|
neverdie napsal(a): já du jako do školy na seminář a pak na pivo ivo 3. Lidojedi Naše skvělá kapela pracující v osvětě, z venkova se vracela, přemmýšlela o světě. Jednou přilít holub a na noze měl dopis, psal ho Emil Holub a na koncert nás zval. Nemáme strach z tůry, navštívíme Zanzibar, sjedem černý hůry, vypijem každej bar.
Jezdíme hrát do světa, z konzervy žerem párky, sláva naše rozkvétá, koupíme holkám dárky, di do vole prdele, Emile, starej sráči, tváříme se kysele, u kůlu jak zavináči.
Přijeli jsme do Afriky, nikde žádnej kulturák, upadli jsme do intriky, ten Holub je pračurák. Nenechaj nás asi zahrát, co je to za smůlu, ve chvíli z liján špagát poutá soubor ke kůlu. V kotli se voda vaří, šaman je kanibal, koncert se nevydaří, nebude ani bál.
Jezdíme hrát do světa, z konzervy žerem párky, sláva naše rozkvétá, koupíme holkám dárky, di do vole prdele, Emile, starej sráči, tváříme se kysele, u kůlu jak zavináči.
Divoši si preludují písně Karla Gotta, jinou hudbu nesledují, jen svýho interpreta, toho nikdy nesežerou, je to jejich sfinga, opodál pod skalou šerou leží kosti Stinga.
Jezdíme hrát do světa, z konzervy žerem párky, sláva naše rozkvétá, koupíme holkám dárky, di do vole prdele, Emile, starej sráči, tváříme se kysele, u kůlu jak zavináči. |
24.01.2009 00:02
Pan Japko
|
čet jsem - deprese je nemoc, kdo ji má, nijak si ji nezavinil.....
|
24.01.2009 00:06
Standa
|
Pan Japko napsal(a): čet jsem - deprese je nemoc, kdo ji má, nijak si ji nezavinil..... je to tak... |
24.01.2009 07:31
Standa
|
ČERVEŇÁKY - protokol o zadržení, vzetí do vazby DEZOLÁT - recidivista, též osoba v silně zanedbaném stavu ELPASO, ELPÍČKO - loupežné přepadení, podle zkratky LP, resp. její výslovnosti "el-pí" NAKRMIT - bodnout nožem, starý argotický výraz (nakrmit čúrem bodnout nožem). Krmička je bodné zranění nožem DŽÍP - informátor, ve vězeňské mluvě označuje podřadného vězně, posluhovače HODINÁŘ - policista odmítající pracovat nad rámec pracovní doby ÍČKO - informátor, též ráfek KUFROVAT - provádět hlídkovou službu (automobilem), oblíbený výraz též v orientačním běhu (bloudit), původně prý z mluvy vojenských pilotů při špatné navigaci PUPUŠ - homosexuál, je-li hodně starý, označuje se jako babička BÝT NA DOUTNÁKU - obsluhovat vysílačku S využitím Slovníku nespisovné češtiny připravil Dr. Jan Hugo
|
24.01.2009 11:30
Mario Czerney
|
žjí ké ůs tká:)
|
24.01.2009 11:31
Mario Czerney
|
kču, ji sla ét?
|
24.01.2009 12:57
kohorta
|
Mario Czerney napsal(a): kču, ji sla ét? nazdar |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|